дома
контакт
Добродојдовте
На првиот македонски WEB портал за играчки! Ако играчките се, или сакате да бидат дел од Вашиот бизнис, дојдовте на вистинското место!

Овде ќе најдете широк асортиман, конкурентни цени и професионална услуга! Овде ќе можете да нарачувате кога ВАМ Ви одговара, 24 часа на ден, 7 дена во неделата!
анкета
Дали би купиле играчка преку интернет?
Новости
copyright DEKSIKO 2008 | правна поука