дома
контакт
АСОРТИМАН 
ПРОДАЖНА ПРОГРАМА

БРЕНДИРАНИ ПРОИЗВОДИ:

НЕБРЕНДИРАНИ ПРОИЗВОДИ - КАТЕГОРИИ:

 • БЕБЕШКИ ИГРАЧКИ
 • АВТОМОБИЛИ, ЏИПОВИ, ФОРМУЛИ, МОТОРИ - СО/БЕЗ МЕХАНИЗАМ/БАТЕРИЈА/ДАЛЕЧИНСКА КОНТРОЛА
 • КАМИОНИ, ЦИСТЕРНИ, АВТОБУСИ
 • ГРАДЕЖНИ И СПАСУВАЧКИ ВОЗИЛА И СЕТОВИ
 • ЗЕМЈОДЕЛСКИ ВОЗИЛА И СЕТОВИ
 • ХЕЛИХОПТЕРИ, АВИОНИ, ЛЕТАЧКИ ЧИНИИ, РОБОТИ
 • ПУШКИ, ПИШТОЛИ, САБЈИ, МЕЧЕВИ, СТРЕЛИ И СЛ.
 • ПОЛИЦИСКИ И ВОЕНИ ВОЗИЛА И СЕТОВИ
 • СПОРТСКИ СЕТОВИ (БОКС, ГОЛФ, ФУДБАЛ, ТЕНИС, ...)
 • ДРУШТВЕНИ ИГРИ - ИГРИ СО ДВАЈЦА И ПОВЕЌЕ ИГРАЧИ
 • КОЦКИ ЗА ГРАДЕЊЕ И ДР. КОНСТРУКТИВНИ ОБЛИЦИ
 • EVA КОЦКИ И ДРУГИ АРТИКЛИ ОД EVA FOAM
 • ЖИВОТНИ
 • ТЕЛЕФОНИ, КОМПЈУТЕРИ, ТОКИ-ВОКИ, ФЛИПЕРИ, ВИДЕО ИГРИ, ФИСКАЛНИ КАСИ
 • ИНСТРУМЕНТИ И СЕТОВИ ИНСТРУМЕНТИ
 • ПЛАСТЕЛИН, ЦРТАЊЕ/БОЕЊЕ, НАЛЕПНИЦИ, ПЕЧАТИ И СЛ.
 • ДОКТОРСКИ СЕТОВИ
 • СУПЕР ХЕРОИ И СЕТОВИ (ЗАМОЦИ, ПИРАТСКИ СЕТОВИ И СЛ.)
 • УКРАСИ - СААТ, РАМКИ ЗА СЛИКА И СЛ.
 • АЛАТИ И СЕТОВИ СО АЛАТИ
 • КУКЛИ, СЕТОВИ СО КУКЛИ, КОЛИЧКИ И КУЌИ ЗА КУКЛИ
 • СЕТОВИ ЗА ГОТВЕЊЕ И ДОМАЌИНСТВО, ХРАНА
 • КОЗМЕТИЧКИ СЕТОВИ
 • ТОПКИ
 • ТРИЦИКЛИ, МОТОРИ, КОЛИ НА АКУМУЛАТОР
top
copyright DEKSIKO 2008 | правна поука