дома
контакт
ВАШИ КОМЕНТАРИ 
Почитувани пријатели,
 
Ве охрабруваме преку контакт формата да го споделите со нас Вашето мислење за искуството со Дексико, Вашето задоволство и незадоволство, и Вашите идеи или сугестии.

Нашите секојдневни напори подобро да Ве услужиме, да Ви понудиме подобри производи, да Ви понудиме подобри услуги, да ја зголемиме својата ефикасност, да го заштедиме Вашето време – се невозможни без поддршката од Ваша страна.

Вашите пофалби се наше најголемо задоволство, а Вашите критики - наш најголем мотив да се промениме кон подобро!

Вашето мислење, добро или лошо, за нас е најголемо богатство!
top
copyright DEKSIKO 2008 | правна поука